Afbeelding

Brandweer Uitgeest zoekt vuurvreters

Algemeen

UITGEEST - Ben jij een professional die naast zijn baan op zoek is naar avontuur? Wil je onderdeel worden van een team dat elkaar helpt in welke situatie dan ook? Ben jij bereid om in jezelf te investeren? En wil jij iets betekenen voor de veiligheid in je omgeving? Dan is de brandweer van Uitgeest op zoek naar jou!

Op het eerste gezicht lijkt de brandweer een organisatie als alle andere. Tot de pieper gaat. Dan komt er een strak georganiseerde en geoliede machine op gang. Dat is ook nodig, voor ieders veiligheid. Bij de brandweer werken is afwisselend, belangrijk en dankbaar werk. De brandweer staat 365 dagen per jaar klaar om hulp te bieden aan alle mensen en dieren in nood. Als je aan de brandweer denkt, zul je snel denken aan het blussen van branden. Maar dat is het niet alleen.

Als je in goede gezondheid bent en woont en/of werkt in Uitgeest, dan is deze vacature misschien iets voor jou! Ook ben je bereid om de opleiding tot Manschap A te volgen of ben je al in bezit van het diploma Manschap A. Als echte vuurvreter ben je ook flexibel en een echte teamspeler. Je hebt doorzettingsvermogen en houdt van actie. Voor jouw enthousiasme en inzet krijg je veel terug: actie, voldoening, persoonlijke ontwikkeling, betrokken collega's en dankbare burgers.

Voordat je als brandweerman aan de slag kunt gaan, volg je eerst de opleiding tot Manschap A. De avondopleiding duurt zo'n anderhalf tot twee jaar. Deze opleiding bestaat uit zowel praktijk als theorie en wordt betaald door Veiligheidsregio Kennemerland. Je ontvangt een financiële vergoeding voor zowel opleidings-, oefen- als uitrukuren. Daarnaast ontvang je een vaste jaarvergoeding en mag je tijdens je opleiding als stagiaire mee tijdens uitrukken voor ervaring. Naast de opleiding tot Manschap A kun je doorgroeien naar chauffeur. Op kosten van de brandweer haal je je rijbewijs C en aanvullende certificaten om met zwaailicht en sirene te rijden. Ook is er de mogelijkheid om de opleiding tot bevelvoerder te volgen. Na het behalen van je opleiding tot Manschap A is het ook mogelijk om je BHV certificaat te halen. Dit staat niet alleen mooi op je CV, maar is ook voor je huidige werkgever een aanwinst.

Ben jij de vuurvreter die brandweer Uitgeest zoekt? Stuur dan een mail naar info@brandweeruitgeest.nl.

Bron: Facebookpagina Brandweer Uitgeest

Omslag 'Van huisarts toen naar huisarts nu'
Boek Dirk Jan van Wijk uitverkocht 11 minuten geleden
Stolpersteine / Struikelstenen worden ook in Uitgeest geplaatst.
Plaatsing 'stolpersteine' (struikelstenen) in Uitgeest 2 uur geleden
Dylan Starreveld.
Oproep:Help Dylan zijn doelen te realiseren 20 uur geleden
Ook Nederlandse Kampioenschappen, internationale toernooien en wedstrijden kunnen in aanmerking komen voor sponsoring.
Meer sportsponsoring provincie: "Zorgen voor variatie in topsportevenementen" gisteren
http://www.bloemendagenlimmen.nl/home
Kleurrijk Lente Spektakel, 70e Bloemendagen Limmen 19 apr, 10:00
Glorious Plectrums.
Open Podium bij De Zwaan Cultureel 18 apr, 20:00
Judie Kloosterman helpt samen met de Bladenmaaksters mee bij het verspreiden van de plattegrond op diverse punten binnen en buiten de gemeente.
Nieuwe plattegrond toont de parels van Uitgeest 18 apr, 15:00
Afbeelding
Eerste open weekend Fort aan den Ham: Weekend van het verdedigingserfgoed 18 apr, 12:00
Maud, Iris en Anique op de brug.
Twee rayonkampioenen in de laatste rayonwedstrijd voor Unitas 18 apr, 10:00
Afbeelding
De Uitgeester neemt bezorgklachten serieus 17 apr, 16:00
Het centrumgebied van Uitgeest. De twee kerken kaderen het centrumgebied mooi af
Enquête inwoners Uitgeest over toekomst van het dorp 17 apr, 12:00
Fort bij Krommeniedijk, ook wel Fort K'ijk genoemd.
Bezoek Fort bij Krommeniedijk tijdens het Weekend van het Verdedigingserfgoed 17 apr, 09:00
Digitale krant