Afbeelding

Brandweer Uitgeest zoekt vuurvreters

Algemeen

UITGEEST - Ben jij een professional die naast zijn baan op zoek is naar avontuur? Wil je onderdeel worden van een team dat elkaar helpt in welke situatie dan ook? Ben jij bereid om in jezelf te investeren? En wil jij iets betekenen voor de veiligheid in je omgeving? Dan is de brandweer van Uitgeest op zoek naar jou!

Op het eerste gezicht lijkt de brandweer een organisatie als alle andere. Tot de pieper gaat. Dan komt er een strak georganiseerde en geoliede machine op gang. Dat is ook nodig, voor ieders veiligheid. Bij de brandweer werken is afwisselend, belangrijk en dankbaar werk. De brandweer staat 365 dagen per jaar klaar om hulp te bieden aan alle mensen en dieren in nood. Als je aan de brandweer denkt, zul je snel denken aan het blussen van branden. Maar dat is het niet alleen.

Als je in goede gezondheid bent en woont en/of werkt in Uitgeest, dan is deze vacature misschien iets voor jou! Ook ben je bereid om de opleiding tot Manschap A te volgen of ben je al in bezit van het diploma Manschap A. Als echte vuurvreter ben je ook flexibel en een echte teamspeler. Je hebt doorzettingsvermogen en houdt van actie. Voor jouw enthousiasme en inzet krijg je veel terug: actie, voldoening, persoonlijke ontwikkeling, betrokken collega's en dankbare burgers.

Voordat je als brandweerman aan de slag kunt gaan, volg je eerst de opleiding tot Manschap A. De avondopleiding duurt zo'n anderhalf tot twee jaar. Deze opleiding bestaat uit zowel praktijk als theorie en wordt betaald door Veiligheidsregio Kennemerland. Je ontvangt een financiële vergoeding voor zowel opleidings-, oefen- als uitrukuren. Daarnaast ontvang je een vaste jaarvergoeding en mag je tijdens je opleiding als stagiaire mee tijdens uitrukken voor ervaring. Naast de opleiding tot Manschap A kun je doorgroeien naar chauffeur. Op kosten van de brandweer haal je je rijbewijs C en aanvullende certificaten om met zwaailicht en sirene te rijden. Ook is er de mogelijkheid om de opleiding tot bevelvoerder te volgen. Na het behalen van je opleiding tot Manschap A is het ook mogelijk om je BHV certificaat te halen. Dit staat niet alleen mooi op je CV, maar is ook voor je huidige werkgever een aanwinst.

Ben jij de vuurvreter die brandweer Uitgeest zoekt? Stuur dan een mail naar info@brandweeruitgeest.nl.

Bron: Facebookpagina Brandweer Uitgeest

Het Regthuys.
Oer-IJ ommetje door Uitgeest 2 uur geleden
Luchtfoto van Uitgeest
Binnenkort ontvangt u berichten over uw buurt in uw inbox 5 uur geleden
Welke stukken worden er deze raadsvergadering afgehamerd?
Raadsvergadering - 25 april 22 uur geleden
Omleidingen, volg woensdag de bordjes!
Afslag rotonde Melis Stokelaan afgesloten gisteren 3
Afbeelding
Vaten met onbekende stof gedumpt op Busch en Dam 23 apr, 08:00
De Karel passeerde zondag 21 april station Uitgeest.
Icoon op spoor Uitgeest 22 apr, 12:15
Varend door het Ilperveld.
Broedende weidevogels en voorjaarsbloemen in het Ilperveld 22 apr, 10:00
Voedselbank.
Met spoed gezocht: twee vrijwilligers gezocht voor de Voedselbank 22 apr, 09:00
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 20:00
Afbeelding
Abonnement voor het nieuwe zwemseizoen? Nu in de voorverkoop! 21 apr, 16:00
Seizoenswandeling tussen Akersloot en Uitgeest.
Seizoenswandeling Noord-Hollandpad "maakt zaken zichtbaar en bespreekbaar" 21 apr, 12:00
Gepassioneerd vertelt Arie Zonjee over (de geschiedenis) van zijn Stokkenfabriek op de Meldijk.
S.U.S.-excursie naar de stokkenfabriek:"Een bijzonder uitstapje door het erfgoed van ambacht" 21 apr, 10:00
Digitale krant