Foto: Sara van den Nieuwendijk

SizeUp weer terug in Uitgeest

UITGEEST - Vanaf donderdag 23 januari 2020 is kledingwinkel SizeUp weer geopend in Uitgeest! Vanaf deze week gaat de kledingwinkel open op woensdag, donderdag en vrijdag. Later in het seizoen zal de winkel ook geopend zijn op zaterdag. 

Eind oktober 2019 is SizeUp verhuisd van de Middelweg in Uitgeest naar de Dr. Prinsengalerij in Heemskerk. De afgelopen maanden heeft de pop-up store 'Geluk in Wonen' in het pand aan de Middelweg gezeten. ''Diverse berichten en persoonlijke gesprekjes met onze klanten in Uitgeest, maakte al snel duidelijk dat wij gemist werden'', vertelt SizeUp op hun Facebookpagina. De bedoeling was om eerst SizeUp Heemskerk op te starten en daarna (mogelijk) terug te gaan naar Uitgeest. Nu is het zover!

De samenwerking tussen SizeUp en schoenmakerij Lakeman Heemskerk wordt voortgezet. Je kunt je schoenen ter reparatie bij SizeUp inbrengen. Ook komen er accessoires van de schoenmaker.

Bron: Facebookpagina Sizeup Heemskerk

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!