Foto: aangeleverd

The Ashgrove Band in Café 't Portiertje

UITGEEST - Op zondagmiddag 2 februari 2020 speelt the Ashgrove Band vanaf 16:30 uur tot 20:00 uur in Café 't Portiertje in Uitgeest.

The Ashgrove Band speelt op een eigen manier bekende en minder bekende blues. Soms stuwend en stompend, dan weer fluisterzacht of swingend. De rauwe en zwoele stem van Martin Wester op de gitaar en mondharmonica, de afwisselend fluisterende en schreeuwende gitaar van Joost Piscaer ondersteund door het strakke drumwerk van Theo Tromp, en de ronkende bas van Jan Jansen zorgen samen voor een illuster bluesgeluid.

The Ashgrove, de band die deze vier bluesfanaten vormen, is vernoemd naar de beroemde bluesclub in Los Angeles. De band staat garant voor een heerlijk avondje bluesmuziek vol afwisseling.

Bron: Facebookpagina Portiertje Uitgeest

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!