Politie start buurtonderzoek na autobranden Heemskerk

HEEMSKERK - De politie doet een technisch onderzoek naar de oorzaak van de autobranden in de Wilhelmina Druckerstraat in Heemskerk. Ook wordt er een buurtonderzoek gehouden.

Twee auto's gingen in de nacht van dinsdag 21 januari en woensdag 22 januari in vlammen op. Een derde autobus raakte flink beschadigd. De voertuigen zouden van een schoonmaakbedrijf zijn. Om erachter te komen wat er precies gebeurd is, doet de politie een buurtonderzoek. Ook zijn agenten op zoek naar getuigen, die iets gezien hebben rond 02.40 uur vannacht. 

Eerder raak

Het is niet de eerste keer dat er deze maand een voertuig in brand is gevlogen in Heemskerk. Op 19 januari is een pick-up afgebrand, ook deze zou van het schoonmaakbedrijf zijn.

De autobranden worden nog niet met elkaar in verband gebracht. Dat laat een woordvoerder van de politie aan NH Nieuws weten. Wel nemen ze mee in het onderzoek, dat beide autobranden bij auto's van een schoonmaakbedrijf zijn geweest. 

Bron: NHnieuws.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!