Foto: Pixabay

Lezing 'Natuurbeleving' door boswachter Evert-Jan Woudsma

UITGEEST - Wil je meer weten over natuurbeleving? Kom dan op donderdag 30 januari 2020 naar de leerzame lezing 'Natuurbeleving' door boswachter Evert-Jan Woudsma.

Op donderdag 30 januari staken de leraren. Maar je hoeft je niet te vervelen, want ook leerlingen zijn welkom tijdens de lezing die georganiseerd wordt door de Stichting Uitgeester Senioren. Natuurbeleving zit bij Evert-Jan in zijn bloed en daar ga je van genieten tijdens de lezing. Het is geen standaardlezing: er zullen foto's, filmpjes, materialen uit de natuur en een flinke dosis humor aanwezig zijn!

De lezing vindt plaats op donderdag 30 januari 2020. Aanvang 9:30 uur. Entree is €3,- voor senioren en €1,- voor kinderen, inclusief koffie en thee in de pauze. De kaarten kun je kopen op het kantoor van de Stichting Uitgeester Senioren of aan de zaal (indien voorradig). 

Informatie en opgave op het kantoor van Stichting Uitgeester Senioren, eerste etage van Dorpshuis de Zwaan aan de Middelweg 5 te Uitgeest (telefoonnummer: 0251-319020 en e-mail: s.u.s@inter.nl.net).

Bron: Facebookpagina Stichting Uitgeester Senioren

Meer berichten