Foto: Facebookpagina Portiertje Uitgeest

Word jij de nieuwe DJ van Café 't Portiertje?

UITGEEST - Café 't Portiertje zoekt een nieuwe DJ! 

Ben jij beginnend DJ of heb je al enige ervaring en lijkt het je leuk om de vaste DJ te worden van Café 't Portiertje in Uitgeest? 't Portiertje is op zoek naar één of meerdere DJ's die het geweldig vinden om op vaste basis in dit café te draaien. Op vrijdag 28 februari 2020 willen zij jonge, enthousiaste allround DJ's een podium geven om even aan datgene te voelen waar ze zo goed in zijn. Juist: het aan elkaar draaien van de juiste muziek en dat voor een uitzinnig publiek tijdens de 'DJ contest'!

Een top allround DJ draait in de 'geest' van de avond en weet zich uitstekend aan te passen aan zijn of haar publiek. Vraagt het publiek bijvoorbeeld om 80's hits, dan weet de DJ uit ervaring binnen enkele seconden een blok met de echte klassiekers uit te zoeken. Dus ben jij of ken je iemand die deze skills heeft en het leuk zou vinden om als vaste DJ bij Café 't Portiertje aan de slag te gaan? Stuur dan een mail naar info@portiertje.nl. Motiveer in de mail waarom jij de nieuwe DJ zou moeten zijn en vermeld je persoonlijke gegevens en ervaringen. De minimum leeftijd om deel te nemen is 18 jaar.

Aan de hand van de ingezonden motivaties en ervaringen maakt 't Portiertje een selectie. Deze mensen worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Er worden uiteindelijk zes DJ's gekozen om deel te nemen aan de 'DJ contest' op 28 februari. 

Bron: Facebookpagina Portiertje Uitgeest

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!