Het C1 team van MHCU
Het C1 team van MHCU (Foto: aangeleverd)

Zaalhockeyteams MHCU in de race voor kampioenschap

UITGEEST- Voor de meeste mensen is zaalhockey een vrij onbekende sport. Bij Mixed Hockey Club Uitgeest (MHCU) spelen de meeste teams in de winterperiode mee met de zaalcompetitie.

Zaalhockey kenmerkt zich door de snelheid van het spel. Mede door de balken aan de zijkant van het veld is het spel zeer dynamisch en snel. Teams moeten goed op elkaar ingespeeld zijn om het hoge tempo bij te kunnen houden. De zaalhockeycompetitie verloopt deze winterperiode erg goed voor MHCU. Een aantal jongens- en meisjesteams zijn zeer succesvol en zijn dan ook volop in de race om het kampioenschap in hun poule. Zo hebben de Jongens C1 afgelopen zaterdag gewonnen van Heerhugowaard (2-1) en van HBS uit Bloemendaal (6-0) en groeien de kampioenskansen!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!