Foto: aangeleverd

Muzikale hoogtepunten en vrolijke verhalen uit de jaren 90

UITGEEST - De Zwaan Cultureel brengt op vrijdag 31 januari de voorstelling 'O ja!' door zanger Jan Rot. "Tien teksten lezen van Jan Rot per dag en je bent maanden gelukkig," schreef de Volkskrant over zijn liedbundel #stopdetijd. Kun je nagaan hoe heerlijk het is om de man er zelf bij te horen. En dat kan binnenkort in Uitgeest!

Jan Rot neemt zijn publiek mee naar het einde van de vorige eeuw. Jaren 90, dichtbij en toch alweer ver weg. De door Frits Spits gekroonde 'Koning van de Hertaling' waagt zich aan hits van Nirvana en U2 tot die draak uit Titanic, naast natuurlijk eigen muzikale hoogtepunten en vrolijke verhalen uit die tijd. Tussendoor wordt ruim gestrooid met O ja!-momenten uit het collectief geheugen. Een heerlijke tijdreis, ook voor wie denkt: 'Mmm, jaren '90 heb ik niet veel mee.' Laat dat maar aan Jan over, oftewel: ieder voor zich, Rot voor ons allen!

De zaal is 31 januari open vanaf 19.45 uur en de voorstelling begint om 20.15 uur. Toegang € 16,50 (Vrienden van de Zwaan € 14,-). Kaarten zijn online te koop op www.dezwaancultureel.nl of, indien nog beschikbaar, aan de zaal. Locatie: Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5, 1911 EA Uitgeest.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!