De cast van toneelvereniging St. Willibrordus.
De cast van toneelvereniging St. Willibrordus. (Foto: aangeleverd)

'De nieuwe Burgemeester'

 REGIO- De samenvoeging van gemeenten wordt teruggedraaid. Akersloot gaat op zoek naar een nieuwe burgemeester. Die komt er, met grootse plannen, maar niet ieder wil daar in mee.Zie hier de ingrediënten van de jubileumvoorstelling van de 100-jarige toneelvereniging St. Willibrordus uit Akersloot. De uitvoeringen zijn op 7 en 8 februari 20.00 uur.

Een script uit eigen gelederen, toneelspel afgewisseld met liedjes en begeleiding van het Aquariuskoor moeten van deze voorstelling een jubileum-waardig spektakel maken. Vanwege de verwachte bezoekersaantallen is uitgeweken naar de Jacobuskerk aan de Julianaweg.

De kerk heeft een theatervorm en daardoor goed geschikt voor deze productie. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Fa. Melker julianaweg 85 à €8,-

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!