Politieweeknieuws: inbraken in bedrijfsauto's en woningen

UITGEEST - De politie had haar handen vol deze week, voornamelijk met inbraken. Lees hier het politie weekoverzicht van de eerste week van 2020:

Inbraak in bedrijfsauto's
Tussen donderdagochtend 2 januari 9:00 uur en vrijdagavond 3 januari 20:00 uur werden twee bestelbussen van hetzelfde bedrijf bezocht door de dievengilde. De eerste bedrijfsauto, een Opel Vivaro, stond geparkeerd op de Wethouder Twaalfhovenstraat en werd getracht open te breken. Door de extra aangebrachte beveiliging lukte dit niet. De tweede bedrijfsauto, tevens een Opel Vivaro, stond geparkeerd op het Anna van Renesseplein. Daar lukte het wel om de auto open te breken. Men nam vervolgens diverse gereedschappen (waaronder boormachines) weg. Deze diefstal vond naar alle waarschijnlijkheid plaats op vrijdagavond 3 januari 2020 omstreeks 20:00 uur. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844. 

Inbraak woning Dokter Brugmanstraat
Tussen zaterdagochtend 4 januari rond 9:00 uur en zondagmiddag 5 januari rond 15:00 uur vond er een wooninbraak plaats aan de Dokter Brugmanstraat. Aan de begane grond van de woning brak men een raam open en klom men vervolgens de woning binnen. De woning werd doorzocht. Vanuit de woning werd een geldbedrag weggenomen. Getuigen die mogelijk iets gezien hebben of iets verdachts in de omgeving gezien hebben kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Poging inbraak woning Middelweg
Tussen zondagmiddag 5 januari 14:00 uur en maandagmiddag 6 januari 16:00 uur heeft men gepoogd om een woning open te breken aan de Middelweg te Uitgeest. Men heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde getracht de cilinders uit te nemen van de sloten. Dat is niet gelukt. Wel werden de cilinders onbruikbaar. Getuigen die mogelijk iets gezien hebben of iets verdachts in de omgeving gezien hebben kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Bron: 112-Uitgeest

Meer berichten