Denise Janmaat
Denise Janmaat (Foto: aangeleverd)

Gratis Lezing: Lang en gelukkig uit elkaar

REGIO - Relatie- en scheidingscoach Denise Janmaat en mediator en scheidingsmakelaar Hans van Son geven de gratis lezing 'Lang en gelukkig uit elkaar'.

December wordt door veel mensen als feestmaand bestempeld. Helaas geldt dit niet voor iedereen. Als een relatie niet lekker loopt en een scheiding wordt overwogen, worden de feestdagen ook momenten waarop het op eieren lopen is. Statistisch gezien leiden de feestdagen veel meer dan andere dagen in het jaar tot definitieve beslissingen over relaties. Ook is het voor hen die aan het scheiden zijn een lastige maand. Al die 'anders dan andere' dagen vragen improvisatie, laten het verdriet en soms de boosheid extra hard binnenkomen. Hoe zorg je dan dat de emoties niet met je op de loop gaan en bewaar je de rust en houd je het harmonieus?

Hans van Son is mediator en heeft veel ervaring om de angel uit gespannen situaties te halen en het zo met elkaar regelen dat de kou uit de lucht is. Denise Janmaat kan vanuit haar ervaring als relatiecoach de handvatten aanreiken om vanuit een ander gezichtspunt een nieuwe manier te vinden om met elkaar tot een harmonieuze vorm te komen om met elkaar om te gaan.

De gratis lezing vindt plaats op zaterdag 14 december 2019 van 14:00 uur tot 16:15 uur in het kantoor van Janmaat en Van Son op bedrijventerrein De Trompet in Heemskerk. Aanmelden via de website www.denisejanmaat.nl.

Meer berichten