Foto: aangeleverd

Politienieuws

Straatroof Benesserlaan/Plevierstraat

In de nacht van donderdag 28 november op vrijdag 29 november is tussen 23.40 uur en 00.15 uur een poging gedaan om een 24-jarige Uitgeester te beroven van zijn portemonnee en telefoon. De man fietste over de Plevierstraat in de richting van de Benesserlaan toen hij nabij de kruising werd klemgereden door een donkerkleurige Volkswagen Polo of Golf. Uit de auto stapte eerst een persoon met een getint uiterlijk, die van de Uitgeester zijn portemonnee en telefoon eiste.

De man liet dit niet toe en raakte in gevecht met de berover. Vervolgens kwamen er nog twee getinte mannen/jongens uit de Volkswagen op hem af. De Uitgeester besloot daarop om te vluchten, waarna de daders er zonder buit vandoor zijn gegaan. De Uitgeester verloor bij het gevecht wel een stukje van een van zijn tanden. Er is een buurtonderzoek ingesteld.

Mocht u informatie hebben die belangrijk kan zijn, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844.

Rijden onder invloed op Anna van Renesseplein


Op maandag 25 november omstreeks 00.30 uur reed een 49-jarige vrouw uit Uitgeest met haar auto tegen een verkeerspaal op het Anna van Renesseplein. De auto raakte aan de voorzijde beschadigd en de verkeerspaal werd uit de grond gereden. De bestuurster bleek zwaar onder invloed van alcohol te zijn. Zij werd overgebracht naar het ziekenhuis voor medische hulp. In het ziekenhuis is een bloedproef genomen en het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!