Marcel van Herpen houdt een masterclass over pedagogische tact voor ISOB-medewerkers.
Marcel van Herpen houdt een masterclass over pedagogische tact voor ISOB-medewerkers. (Foto: ISOB)

Scholengroep viert 20-jarig jubileum

UITGEEST - Scholengroep ISOB bestaat in 2020 twintig jaar. De scholenkoepel van onder andere het Dalton Kindcentrum De Wissel organiseert meerdere activiteiten, voor zowel medewerkers als ouders en leerlingen.

Volgens Robert Smid, directeur-bestuurder, wordt er vooral terug- en vooruit gekeken. ''Vanuit de principes van 'de lerende organisatie' willen we iedereen op een passende manier bij het jubileum betrekken'', aldus Smid. Zo houdt ISOB geregeld bijeenkomsten, zoals masterclasses en pizza-sessies voor medewerkers en betrokkenen van de organisatie. Bij de bijeenkomst die afgelopen donderdag 28 november plaatsvond, stond de kwaliteit van het ISOB-onderwijs voor de nabije toekomst centraal. Wat hebben kinderen dan nodig en hoe ziet ons onderwijs er dan uit?

Workshops
Ook worden er workshops georganiseerd voor ouders in het kader van het nieuwe 4-jarig Koersplan van de ISOB en een jubileumfeest voor alle medewerkers. Onlangs woonden alle 300 medewerkers in het AZ-stadion een studiedag bij met als thema kindermishandeling. 

Meer berichten