Foto: Sara van den Nieuwendijk

Burgerpeiling, hoe nu verder?

UITGEEST - In de media en op de website van de gemeente heb je sinds kort de uitkomsten van de Burgerpeiling kunnen lezen.

De Burgerpeiling is gehouden om beter te begrijpen wat de sterke en minder sterke punten van de gemeentelijke prestaties zijn. In maart kregen 2.000 inwoners een brief thuisgestuurd waarin ze werden gevraagd mee te doen aan het onderzoek. In totaal hebben 668 inwoners de vragenlijst volledig ingevuld.

Anoniem
Er was de gelegenheid om een toelichting te geven bij het invullen van de vragenlijst. Veel mensen hebben gebruik gemaakt van deze gelegenheid. De gemeente kan niet zien wie welke toelichting heeft gegeven, maar wel welke toelichtingen zijn gegeven. De gemeente vindt het belangrijk dat de inwoners een reactie krijgen op hun toelichting. De gemeente heeft daarbij gekozen voor de volgende aanpak.

Rubriek in De Uitgeester en op de website
De komende tijd behandelen we per keer één thema uit de toelichting in De Uitgeester en op de website. Er wordt dan uitgelegd wat de huidige situatie is en of er veranderingen/verbeteringen in de planning staan. Veel van die informatie is al te vinden op de website van de gemeente. Volgende week lees je wat je met een klacht, idee of melding kunt doen.

Bron: Gemeente Uitgeest

Meer berichten