Koop je cadeaus voor de feestdagen bij kringloopwinkels!

REGIO - Je kent het wel. De lootjes zijn getrokken, verlanglijstjes van je familie zijn amper ingevuld. Wat moet je nu weer voor je zwager of schoonmoeder kopen? Je kunt moeilijk elk jaar met groene thee, speciaalbier of weer een Rituals douchegel aankomen. Pak het dit jaar anders aan. Marije van kringloopwinkel Muttathara in Castricum geeft je 6 redenen om je inkopen dit jaar eens bij de kringloopwinkel te doen:

1. Het assortiment is uniek! Je zult de spullen die je in de kringloop ziet, niet snel ergens anders tegenkomen

2. Winkelen bij de kringloopwinkel is super circulair, dus goed voor het milieu. Daar worden o.a. de millenials in je omgeving heel gelukkig van.

3. Winkelen bij de kringloop betekent lage prijzen en dat betekent veel cadeaus. Veel cadeaus betekent veel uitpakken en dat vinden mensen over het algemeen erg leuk.

4. Speel je het dobbelspel met een klein budget, dan kun je bij een kringloopwinkel helemaal los. 

5. Vorig jaar cadeaus gekregen waar je niet zo blij mee bent? Je kunt ze bij een kringloopwinkel ook weer inleveren zodat ze verkocht kunnen worden aan minder kritische mensen.

6. Alle opbrengsten van Muttathara (maar vaak ook bij andere kringloopwinkels) gaan naar het goede doel. Winkelen bij de kringloop is dus ook nog eens goed voor je karma.

Geïnspireerd? Kom dan gezellig langs op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 15.00 en op zaterdag tussen 10.00 en 14.00. Tot in de winkel bij Muttathara of een andere kringloopwinkel in de buurt. 

Kringloopwinkel Muttathara, Castricummer Werf 71, 1901 RV Castricum

Meer berichten