Foto: Aangeleverd

Matinee-concert voor mantelzorgers en vrijwilligers

UITGEEST - Op initiatief van organist Ton Schoen willen wij regelmatig, het streven is 4 maal per jaar, muziek-en zanguitvoeringen laten plaatsvinden in onze kerk die gratis toegankelijk zijn voor iedereen. Dit in samenwerking met Ronald Willemsen, een door de wol geverfde organisator van dit soort evenementen. Hiermee hopen wij niet alleen mooie uitvoeringen neer te zetten maar ook onze kerk multifunctioneel in te zetten en van groter belang te laten zijn voor de Uitgeester bevolking.

Het eerste concert op zondag 1 december wordt speciaal opgedragen aan de talloze mantelzorgers en vrijwilligers van heel Uitgeest. Deze mensen zijn voor velen van onschatbare waarde. Maar naast de mantelzorgers en vrijwilligers is iedereen van harte welkom. De toegang is vrij!

Onze bisschop-coadjutor Mgr. J.W.M.Hendriks zal dit eerste concert openen omdat ook hij als geen ander weet dat een maatschappij , verenigingen en kerkgemeenschappen niet kunnen blijven bestaan zonder de motivatie van mantelzorgers en vrijwilligers. Wij verwelkomen Mgr. Hendriks graag om hem te laten ervaren dat Uitgeest actief bezig is haar kerk een belangrijke plaats in de samenleving te laten behouden. De beide kerken in Uitgeest horen bij Uitgeest en dat moet zo blijven!

Het concert duurt 1 uur. Wij nodigen graag iedereen -maar zeker de mantelzorgers en vrijwilligers- uit om te genieten van dit bijzondere concert. Vraag gerust uw familie of belangstellenden mee en laat aan iedereen weten dat zij welkom zijn.

Meer berichten