Foto:

Politienieuws

Fietsendiefstallen:

Er werden wederom drie fietsen gestolen allen deze keer vanaf het station. 2 fietsen op maandag 11 november tussen 07:30 uur en 21:00 uur. Waarvan er 1 een Cortina type Transport U damesfiets en een Cortina type Transport 4U herenfiets. Zaterdag 16 november tussen 15:30 en 16:00 uur werd een damesfiets gestolen van het merk Gazelle type Artmap01.

Aanrijding N203 tussen Krommenie en Uitgeest:

Op donderdag 14 november omstreeks 19:40 uur werd een voetganger aangereden door een brommer op het fietspad parallel langs de Provincialeweg N203 tussen Krommenie en Uitgeest. Bromfietser had de voetganger te laat gezien en reed de voetganger van achter aan. Voetganger is voor de zekerheid meegenomen naar het ziekenhuis voor controle, geen letsel en mocht later weer naar huis.

Diefstal kampeervoertuig:

Tussen zaterdag 16 november 22:30 uur en maandag 18 november omstreeks 10:30 uur is er een kampeervoertuig weggenomen op de Korhoenstraat. Betreft een Volkswagen Multivan voorzien van kenteken JP124F.

Intocht Sinterklaas.

Sinterklaas is ook weer in Uitgeest aangekomen. De Sint en zijn pieten krijgen een warm onthaal in Uitgeest. Er was wat verwarring over de route die gereden werd. De treinchauffeur had de verkeerde afslag genomen waardoor de route iets werd aangepast. Verder is alles is rustig en goed verlopen, geen noemenswaardige incidenten geweest.

Meer berichten