SizeUp Heemskerk.
SizeUp Heemskerk. (Foto: Juliette de By)

SizeUp Fashion is verhuisd naar Heemskerk

UITGEEST - Kledingwinkel SizeUp aan de Middelweg is verhuisd naar Heemskerk. De winkel gaat voortaan SizeUp Heemskerk heten.

Eigenaresse Juliette de By liet via de Facebookpagina van SizeUp weten wat de reden was achter de verhuizing van de kledingwinkel met grotere maten. ''Tot deze keuze zijn wij gekomen omdat we graag verder willen groeien en op deze centrale plek in Heemskerk voor meer mensen bereikbaar willen zijn. Wij begrijpen dat het voor sommige klanten niet zo leuk is, ook wij vinden het spannend, maar we hebben er heel veel zin in! We hopen dat jullie de weg naar onze nieuwe stek ook zullen vinden'', aldus Juliette. 

De opening
De nieuwe winkel is gevestigd naast de Action in Heemskerk aan de Dr. Prinsengalerij 6. Goed bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid. De nieuwe winkel is vorige week donderdag 31 oktober 2019 geopend en met zeer veel positieve reacties goed ontvangen, door zowel oude als nieuwe klanten. ''Wij danken onze oude Uitgeester klanten voor hun trouwe bezoek aan onze winkel de afgelopen jaren'', zo laat het team van SizeUp weten. Toevallig bestaat de winkel ook nog eens 5 jaar.

Pop-upstore
In de winkel in Uitgeest zal in de maand november en december een pop-upstore komen van Geluk in Wonen. Hier zullen mooie woonaccessoires, lifestyleartikelen en cadeaus te koop zijn.

Meer berichten