Er werd veel gelachen tijdens het ontbijt
Er werd veel gelachen tijdens het ontbijt (Foto: Facebookpagina gemeente Uitgeest)

Burgemeestersontbijt: krentenbollen, sapjes en heel veel plezier

UITGEEST- Vrijdagochtend 8 november heeft burgemeester Wendy Verkleij gezellig ontbeten met 29 leerlingen van groep 5 van de Molenhoekschool.

De kinderen schoven om 8.30 uur aan tafel in de raadszaal van Uitgeest. Burgemeester Verkleij en kinderburgemeester Fien Reulen genoten samen met de kinderen van o.a. sapjes en krentenbollen. Colin en Vince zitten heerlijk te smikkelen. Colin vond het best spannend om samen met de burgemeester te ontbijten maar die spanning gleed al snel van hem af toen hij de burgemeester een hand mocht geven. "Ik eet thuis altijd een broodje pasta, maar vandaag neem ik een broodje kaas", vertelt hij. Vince is al bezig met zijn tweede broodje, het smaakt hem prima: "Ik eet thuis altijd maar één broodje, nu heb ik al een krentenbol op en ik neem nog een broodje appelstroop". De leerlingen lachen wat af tijdens het ontbijt en burgemeester Wendy Verkleij is ook in haar nopjes. Het werd een gezellige ochtend in de raadszaal. 

 Het 17e landelijke Burgemeestersontbijt was ook een fundraiser voor Stichting Het Vergeten Kind. Gemeente Uitgeest doneerde 150 euro aan de stichting.

Meer berichten