Foto: Pixabay

Lerarenstaking: zo vermaak je de kids in de IJmond

IJMOND - Morgen staken de leraren en hebben de kinderen een extra vrije dag: maar hoe ga je deze extra vrije dag invullen? Genoeg slimme bedrijven die inspelen op de staking met acties en extra openingsuurtjes. Lees hieronder wat je in de regio IJmond kunt doen met de kinderen op de dag van de staking.

Zwembad IJmuiden langer open
De klassieker op je vrije dag: op naar het zwembad! Zwembad Heerenduinen in IJmuiden heeft speciaal voor morgen de openingstijden verruimd. Het bad is open van 10:00 uur tot 14:30 uur en nodigt kinderen uit om de nieuwe glijbaan uit te proberen. 

Extra voorstellingen in bioscoop Cineworld
Maar ook de bios in Beverwijk schiet de ouders te hulp: Cineworld biedt extra familievoorstellingen aan woensdagmiddag. De prijzen voor de tickets blijven hetzelfde. Films die nu extra draaien zijn bijvoorbeeld: 'Waar is het grote boek van Sinterklaas?', 'De club van de lelijke kinderen' en 'The lion King'.

Ballorig bedenkt 'stakingsdeal'
Ballorig Beverwijk speelt ook in op de staking. Ze bedacht een heuse 'stakingsdeal' om kinderen naar het speelparadijs te lokken. Entree, plus een 'smulbox' kost je woensdag slechts tien euro. Overigens is de stakingsdeal bij alle Ballorig-vestigingen in Noord-Holland geldig. 

Zwemmen in Heemskerk
Ook Zwembad de Waterakkers roept kinderen op om te komen zwemmen tijdens de extra vrije dag. De openingstijden en prijzen zijn hetzelfde. Het recreatiebad zal gewoon open zijn van 9:00 uur tot 21:00 uur.

Bron: NH Nieuws.

Meer berichten