Talent gezocht bij Vrijwilligers Informatie Punt Uitgeest

UITGEEST - Veel organisaties en verenigingen in het dorp draaien op vrijwilligers die uw talent en hulp goed kunnen gebruiken. Hieronder een aantal mogelijkheden.

Hulpbeheerder
Bent u handig, behulpzaam, overzichtelijk, houdt u van afwisseling en pakt u makkelijk werkzaamheden op? Dan nodigt Dorpshuis de Zwaan u uit om te reageren op deze vacature. De taken van een hulpbeheerder zijn het openen en sluiten van het dorpshuis, het alarm aan- of uitzetten, het regelen van verlichting en eventueel het inrichten van zalen voor verhuur.

PR-medewerker
De Zwaan Cultureel organiseert verschillende culturele activiteiten waaronder theater-, muziek- en cabaretvoorstellingen. Voor het verzorgen van de persberichten en informatievoorziening op de website zoeken zij een vrijwilliger.

Werkgroepleden
De Dorpsraad behartigt de belangen van de dorpsbewoners wat betreft Schiphol, verkeer, veiligheid en leefbaarheid. De Dorpsraad is op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten voor de belangen van de inwoners van Uitgeest.

Maatje
Het SIG (ondersteunt mensen met een beperking) zoekt voor een cliënt in Uitgeest iemand die het leuk vindt om maandelijks of vaker meneer te bezoeken en een praatje te maken of samen wat leuks te gaan doen. Denk maar aan uitjes als naar de bioscoop gaan, modelbouwen of computeren. 

Organisatietalent
Het Vrijwilligers Informatie Punt zoekt een energieke collega die zich in wil zetten voor de organisatie van extra activiteiten van onder andere: Vrijwilligers Bedankt!, OVER & UITgeest, NLdoet en verschillende acties t.b.v. het vrijwilligerswerk in Uitgeest.

Kijk voor meer informatie over genoemde vacatures en voor meer mogelijkheden op www.vrijwilligerswerkuitgeest.nl of bezoek het Vrijwilligers Informatie Punt op maandag en woensdag van 9:30 uur tot 12:00 uur aan de Middelweg 28 Uitgeest (hal gemeentehuis), info@vipuitgeest.nl, 06-24178778.

Meer berichten