Royal Dice
Royal Dice (Foto: aangeleverd)

Muzikale start van november bij 't Portiertje

UITGEEST - In de afgelopen weken heeft Café 't Portiertje laten zien wat gezelligheid is en die koers zetten ze in november gewoon vrolijk verder. De start van de zaterdagavond is al bijna niet meer weg te denken: goede zanger, heerlijke muziek en vooral veel muziek van Nederlandse bodem.

Op zaterdagavond 2 november 2019 komt Bernard Karsten optreden in 't Portiertje om 22:00 uur. Deze rasentertainer zit al meer dan 10 jaar in het vak en heeft tegenwoordig gemiddeld honderd optredens per jaar, dus weet hij elk feest tot een waar succes te maken! Met een zeer uitgebreid repertoire van Hazes tot Borsato en van disco tot rock-'n-roll zal het feest nooit gaan vervelen. DJ Drogba en DJ B12 zullen daarna 't Portiertje voorzien van muziek.

Royal Dice
Op zondag 3 november 2019 zal de meest stijlvolle rock-'n-roll band Royal Dice komen optreden in 't Portiertje om 16:30 uur. Royal Dice bestaat uit 5 topmuzikanten met één missie: iedereen moet de dansvloer op, old fashioned 50's style! Zij op het podium, jullie op de dansvloer, want Royal Dice weet heerlijk swingende muziek neer te zetten waarbij je niet stil kunt blijven zitten. Speciaal voor deze middag zal 't Portiertje de ruimte voor het podium vrij maken, zodat de gelegenheid om te rock-'n-rollen er ook echt is.

Jamsessies
Iedere eerste donderdag van de maand, 7 november in dit geval, worden er jamsessies georganiseerd voor elke muzikant die wil komen spelen of zingen en voor iedereen die naar heerlijke, verrassende muziek wil luisteren. Alle muzikanten zijn welkom. Backline is aanwezig en onder leiding van Rafael Fernandez komt elke muzikant het podium op om zijn of haar kunsten ten gehore te brengen aan het publiek. Naast een backline is ook een basisband aanwezig, dus muziek en gezelligheid gegarandeerd!

Meer berichten