Foto: aangeleverd

Kids in concert 2020

REGIO -  Het megakinderkoor komt er aan! Bijna alle basisscholen uit Castricum, Limmen en Akersloot hebben zich aangemeld. Meer dan 300 kinderen uit voornamelijk groep 7, starten in januari met het instuderen van alle songs. Het spektakel dat gepland staat op 20 juni 2020 zal plaats vinden in sporthal De Bloemen in Castricum.

De kinderen zingen voornamelijk moderne popsongs begeleid door de band Morgan. Daarnaast zal er tijdens de avondvoorstelling een optreden zijn van een landelijk bekende artiest waar de kinderen ook samen mee zullen zingen. De voorbereidingen zijn in volle gang. De website is online: kidsinconcert.nl. De popsongs zijn uitgezocht en de muziek wordt momenteel op oefentapes gezet.De scholen krijgen de tekst en muziek digitaal aangeleverd en kunnen er in de muzieklessen zelf mee aan de slag. Op zaterdag 20 juni is er 's middags een tryout met publiek en 's avonds het grote KidsinConcert met de landelijk bekende artiest.

Om bij te dragen in de onkosten van dit megaconcert worden bedrijven benaderd om te sponsoren en particulieren om te doneren. Aan bezoekers van het concert wordt entree gevraagd. De netto-opbrengst gaat naar de CFstichting die opkomt voor kinderen met taaislijmziekte.

Is dit concert het begin van een nieuwe traditie: Kids in Concert, wie weet, onthoud de naam en zorg dat u 20-6-20 vrij houdt in uw agenda.

Meer berichten