Foto: Saskia Kerkhoff

Lef, flair en humor in Dorpshuis de Zwaan: Nobel

UITGEEST - Vrijdag 1 november treedt Kirsten van Teijn op in Dorpshuis de Zwaan in Uitgeest met haar voorstelling Nobel. Nobel is een schaamteloos, eerlijk en stijlvol muzikaal programma over hoe we leven in patronen en hoe onze pogingen om het juiste te doen meestal stranden.

In Nobel vertelt Kirsten over hoe we proberen in alles het perfecte plaatje te creëren. Deze generatie mag niet mislukken. Ze onderzoekt de waarheid achter moderne clichés zoals burn-out dertigers, Instagram-terreur en ouders die gaan scheiden. Kirsten bespreekt het verlangen naar het uitbreken uit benauwde patronen, die worden doorgegeven in families, maar ook de patronen in zichzelf en haar generatie. We zitten gevangen in onze eigen perfecte plaatjes en Kirsten toont aan hoe schijnbaar onbelangrijke zaken een gevaarlijke kiem in zich dragen.

Kirsten van Teijn is cabaretière, zangeres en actrice. Begin 2013 won ze op het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival de Jury & Publieksprijs en studeerde vervolgens af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch.

De pers over Kirsten:

"Ze is een fantastische performer, die soepel contact maakt met het publiek en een fijne energie heeft." – NRC

"Kirsten heeft een monumentale zangstem en ongekende flair." – de Volkskrant

"Ze heeft lef, is ongegeneerd en dat gecombineerd met haar onweerstaanbare komische talent." – Trouw

De zaal is open vanaf 19.45 uur en de voorstelling begint om 20.15 uur. Toegang € 15,- (Vrienden van de Zwaan € 12,50). Kaarten zijn online te koop op www.dezwaancultureel.nl of, indien nog beschikbaar, aan de zaal.

Meer berichten