Griezelen en gruwelen: Spooky Saturday

HEEMSKERK - Wie komt er het mooist verkleed in het kader van Halloween? Op zaterdag 26 oktober 2019 van 12:00 uur tot 17:00 uur wordt er een Spooky Saturday georganiseerd door BIZ Heemskerk in samenwerking met RC Events in het centrum van Heemskerk.

De Spooky Saturday is voornamelijk bedoeld voor kinderen. De kinderen mogen om 12:00 uur naar Burgemeester Nielenplein komen om daar een routekaart op te halen. De jury zal daar aanwezig zijn om de 'spooky' outfits te beoordelen. Vervolgens kunnen de kinderen aan de hand van de routekaart langs de winkels om trick & treats op te halen. De route eindigt weer bij Burgemeester Nielenplein, waar de kaart kan worden ingeleverd. De prijzen voor de mooiste Halloween kostuums zijn ingedeeld in drie categorieën: kinderen van 0 tot en met 5 jaar, 6 tot en met 10 jaar en 11 tot en met 13 jaar. Om 16:30 uur vindt de prijsuitreiking plaats. De kinderen kunnen alleen in aanmerking komen met het winnen van een prijs als ze langs de jury zijn geweest en hun routekaart (voorzien van naam en leeftijd) hebben ingeleverd. 

De hele middag zijn er verschillende optredens van onder andere het dans- en showballet Crew ASB, zangeres Angelina Garcia Moes, zangeres Ashley Fuchs en goochelaar Magic Raymen. Op het Burg. Nielenplein is het verder griezelig gezellig met schminken, een photobooth en een springkussen! Durf jij nog te komen?

Meer berichten