Foto: Sterre Vreeburg

Tom (34) uit Castricum wint bijna drie ton bij koffertjesspel Miljoenenjacht

CASTRICUM - Met lege handen komen en met 299.000 euro naar huis gaan. Het overkwam de 34-jarige Tom uit Castricum, die gisteravond in de spelshow 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' 499 tegenkandidaten wist weg te spelen en het riante geldbedrag in de wacht sleepte. Zo meldt mediapartner NHnieuws.

De Castricummer liet een reis naar Bali aan zich voorbijgaan door te kiezen voor een finaleplaats. Gelukkig voor hem pakte deze keuze goed uit en mocht hij het 'Gouden Koffer Spel' spelen, waar hij de afgeronde drie ton won.

Verbouwing en een reis
"Ik ben hartstikke blij", liet hij weten. "Er zijn in huis nog een aantal zaken die aan vervanging toe zijn, de badkamer en de keuken bijvoorbeeld. Ook zou het geweldig zijn om een mooie reis te maken."

En nog meer Noord-Hollandse winnaars op de zondagavond, want dankzij de geldprijs van Tom kreeg ook de 35-jarige Suzanne uit Amsterdam 299.000 euro in haar schoot geworpen. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque voor haar deur.

'Bizar'
Als Winston vraagt of ze nog dromen heeft, vertelt Suzanne lacherig dat ze haar tandartsrekening nog moet betalen. Zodra ze het bedrag op de cheque ziet, reageert Suzanne geëmotioneerd: "Bizar… Ik kan het niet geloven. Echt bizar dat dit gebeurt. Ik ben er echt heel erg blij mee, super!"

Meer berichten