Talentengesprekken voor kinderen: doe mee aan de speurtocht naar jouw talent!

BEVERWIJK- Dinsdag 22 oktober is talentencoach Baukje Uilkema op de 100-talenten-jeugdafdeling van de Bibliotheek aan het Kerkplein in Beverwijk om in een echt talentengesprek met je op zoek te gaan jouw talenten.

'Heb ik ook talenten? Heeft mijn kind talenten?' Jazeker. We denken bij talent vaak aan iets waar iemand echt heel goed in is of in uitblinkt. En dan denken we al gauw aan bijvoorbeeld Ronaldo of Daphne Schippers. Maar wat minder bekend is, is dat het er juist om gaat wat je graag doet, waar je blij van wordt en waarbij je de tijd vergeet. En als je dat weet en daarmee meer bezig bent, krijg je meer zelfvertrouwen en kun je beter omgaan met dingen die nu misschien nog niet zo gemakkelijk zijn. Soms weet je meteen wat je talenten zijn en soms moeten we samen iets beter zoeken. Geeft niks. Dat maakt het ook zo leuk en spannend. In dit gratis talentengesprek wordt binnen 20 minuten duidelijk wat je talenten zijn en hoe die het beste nog verder kunnen groeien. Aan het eind van het talentengesprek krijg je een vrolijk 'Talentenweb' mee. Daarop staan alle talenten die we samen hebben gevonden.

Doe je mee?! Ga naar de webpagina jeugd.bibliotheekijmondnoord.nl/agenda, kies daar een tijdstip voor een talentengesprek en reserveer jouw gratis kaartje. Noteer het tijdstip thuis op de kalender en kom op tijd! Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Meer berichten