Een aanvallende actie van Pien van Aarle tegen De Kikkers MA2
Een aanvallende actie van Pien van Aarle tegen De Kikkers MA2 Foto: EvZ

MHCU MA1 goed op dreef

Algemeen

UITGEEST- MHCU Meisjes A1 is de competitie goed begonnen. Na twee overwinningen en één gelijkspel staan ze 2e in de poule en moesten ze afgelopen zaterdag aantreden tegen De Kikkers MA2.

Vooraf werd een spannende wedstrijd verwacht aangezien de tegenstander uit Nieuw-Vennep op de 3e plaats stond, maar het werd een eenvoudige overwinning. Vanaf de eerste minuut domineerden de Uitgeester meiden de wedstrijd, via twee doelpunten van Juliëtte Beentjes en twee van Carlijn Kuiper werd de eindstand op 4-0 bepaald. Komende zaterdag wacht de wedstrijd tegen koploper Saxenburg MA1, waarbij de 1e plek in de poule op het spel staat!

Aardappel-chemie
TalentenLabs in Bibliotheek IJmond Noord in het teken van de natuur 55 minuten geleden
In Uitgeest liggen zonnepanelen op 52,3% van de woningen.
De gemeente Uitgeest heeft de meeste zonnepanelen van Noord-Holland! 4 uur geleden 1
Afbeelding
Kunst en Muziek tussen de Bollen 6 uur geleden
Bij OBS de Wissel volgen leerlingen het Daltononderwijs.
Open Huis Daltonkindcentrum De Wissel gisteren
Molen De Pauw.
Stichting Oer-IJ organiseert Ommetje Nauerna 15 apr, 14:00 1
Laatste kans: schrijf je uiterlijk donderdag 18 april in en fiets mee met dé lenteklassieker.
Late Bird inschrijving: jubileumeditie Ronde van Noord-Holland geopend 15 apr, 12:00