Foto: Facebookpagina Gemeente Uitgeest

Fit & Vitaal 60+

UITGEEST- Vorige week kondigden Gemeente Uitgeest het al aan: op 24 september kunt u uw fitheid laten testen door de buurtsportcoach. Vervolgens kunt u er voor kiezen om mee te doen met het 8-weeks sportprogramma Fit & Vitaal 60+. Staat het al in uw agenda? 

U zag misschien de uitzending van Omroep Max over hoe u gezond, fit en vitaal kunt blijven. Goed eten, gezelligheid en uw spieren op peil houden, daarmee blijft u gezond. Dus doe mee met Fit & Vitaal 60+ en begin op 2 oktober met tweemaal per week sporten. Een dag per week traint u onder begeleiding van trainers van Liefting Fit (conditie, lenigheid, coördinatie) en op de andere dag kijkt u wat sportverenigingen in Uitgeest te bieden hebben. 

Samen sporten stimuleert

De kosten voor het totale 8-weekse sportprogramma bedragen € 25 per persoon. Natuurlijk is er tijdens en na afloop van iedere training tijd voor een praatje. Want samen sporten is altijd gezellig!

Meld u aan

Bent u 60+ en woont u in Uitgeest? Dan bent u van harte welkom om mee te doen aan de fit-test en/of het sportprogramma? Aanmelden kan bij Chantal Thomas, c.thomas@alkmaarsport.nl of 06 - 43 041 145. 

Meer berichten