Foto: Pixabay

Egelmiddag op 't Koetshuijs bij Kasteel Assumburg

HEEMSKERK - Vind jij egels ook zo leuk? Op woensdagmiddag 2 oktober 2019 staat de hele middag in het teken van egels. Wat eten egels? Waar slapen ze? En waarom rollen ze zich op tot een bal? Tijdens deze woensdagmiddag kunnen al je vragen over de kleine beestjes met hun stekelvacht beantwoord worden.

Tijdens de middag is er een deskundige aanwezig die komt vertellen over egels. Zo kun je deze middag veel kennis opdoen over dit kleine beestje. Er wordt verteld over hun uiterlijk, hun voedsel en misschien zelfs wel over hoe je hun pootafdruk kunt herkennen. De middag wordt afgesloten met een spannende interactieve quiz. De dag wordt georganiseerd en verzorgd door NME Heemskerk. NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk.

Het programma
De middag is opgedeeld in 2 rondes. De eerste ronde start om 14:30 uur en zal duren tot 15:15 uur. Tijdens deze ronde komt de deskundige vertellen. Van 15:30 uur tot 16:00 uur mag je een eigen egel knutselen. Deelname is gratis. Kom ook gezellig op 2 oktober naar 't Koetshuijs aan de Tolweg 9a te Heemskerk (let op de omleiding).

Bron: heemskerk.nieuws.nl

Meer berichten