Foto: Pixabay

Mundikat kattenshow in Sporthal De Zien

UITGEEST - Kattenliefhebbers opgelet: op 5 en 6 oktober 2019 wordt er weer een Mundikat kattenshow gehouden in Sporthal De Zien. Mundikat is een actieve kattenvereniging die ongeveer 10 keer per jaar op verschillende locaties in Nederland kattenshows organiseert.

Tijdens deze kattenshows kunnen kattenliefhebbers hun katten laten keuren door internationale FiFe Keurmeesters. Mundikat is aangesloten bij de FiFe, oftewel de Féderation Internationale Féline, een overkoepelend orgaan waarbij 40 landen zijn betrokken. Naast de kattenshows geeft Mundikat zes keer per jaar een interessant full color clubblad uit boordevol leuke verhalen, mooie foto's en interessante artikelen.

Tijdens de kattenshow van 5 en 6 oktober aanstaande kan elk ras, inclusief de huiskat, bewonderd worden. Met een Breed BIS voor de Maine Coons op zaterdag en de Noorse Boskatten op zondag (bij voldoende inschrijvingen volgens FiFe Show Rules). Wilt u ook meedoen met uw eigen 'allermooiste kat van de wereld'? Kijk dan voor meer informatie en aanmelding op www.mundikat.nl.

Meer berichten