Bier door mannen
Bier door mannen (Foto: Aangeleverd)

Bierproeverij van Bier door Mannen in café ‘t Portiertje

UITGEEST- De meeste vakanties zijn alweer achter de rug, het wordt weer vroeger donker en dus tijd om gezellig samen te komen en eens iets nieuws te proberen. Dat is wat Café 't Portiertje biedt op haar vernieuwde woensdag avond. Café 't Portiertje  Uitgeest en de heren van "Bier door mannen" gaan de samenwerking aan en presenteren u een unieke bierproeverij op woensdag 18 september.

Ben je een bierliefhebber? Dan kun je niet om de bierproeverij van Café 't Portiertje heen. Vanaf 19:00 uur mag iedereen binnen komen wandelen en een plek nemen aan de bar, waar de avond om 20:00 uur officieel zal beginnen. De heren van "Bier door mannen" vertellen over  een 6-tal bieren van kleine Noord-Hollandse brouwerijen waaronder die van Bier door Mannen. En je mag ze nog proeven ook!

Het belooft een leuke en vooral ongedwongen avond te worden voor iedereen die ook maar enigszins geïnteresseerd is in bier. De avond wordt opgebouwd in smaak en tijdens het proeven zal er een toelichting worden gegeven op de soort, geur, kleur en smaak.De bieren zullen geserveerd worden met mooie bijpassende hapjes. Wil je er zeker van zijn dat je kan deelnemen geef je dan van te voren op via info@portiertje.nl want vol=vol.

De prijs van de bierproeverij bedraagt €25,00 per persoon. Aanvang : 20.00 uur.  Inloop vanaf: 19.00 uur

Café 't Portiertje, Langebuurt 16, Uitgeest.

Meer berichten