Foto: Pixabay

De Zwaan Cultureel organiseert Open Podium

UITGEEST - Op zaterdag 14 september 2019 wordt er weer een Open Podium georganiseerd bij De Zwaan Cultureel. Het Open Podium wordt maandelijks gehouden en staat in de wijde omtrek zowel bij de artiesten als bij het publiek zeer goed bekend.

Het Open Podium is bedoeld voor allerlei podiumkunsten echter met de nadruk op akoestische instrumenten. De muziek wordt zoveel mogelijk met microfoons versterkt om het akoestische karakter te behouden. Iedereen die op redelijk niveau kan zingen en/of een akoestisch instrument bespeelt krijgt een plek op het podium. In principe is 20 minuten de standaard tijd, maar bij ruimte in het programma is extra tijd mogelijk. In een ongedwongen sfeer en onder het genot van een hapje en drankje luistert het publiek naar een gevarieerd programma. Voor u spelen (in willekeurige volgorde):

- Niec van der Burg (singer-songwriter)
- Otto Cepella (fingerstyle gitaar)
- 2 Men's Joke (gitaar, mondharmonica en 2 stemmen. o.a. Simon en Garfunkel en Jim Croce)
- Mandy Lodder (zang met begeleiding van Nadia op de piano)
- Rian van Ineveld (zang en gitaar)
- Michael Mars (stand-up comedy)
- Heartrest (popband maar dan akoestisch met eigen song)

De aanvangstijd van het Open Podium aanstaande zaterdag is 20:30 uur en soundcheck is mogelijk van 19:30-20:15 uur. De zaal is open om 20:15 uur en de muziek start om 20:30 uur. De toegang is gratis.

Bron: De Zwaan Cultureel

Meer berichten