Afbeelding

Online marketing tips voor bedrijven in de Uitgeester

Zakelijk

Over Uitgeest
In de regio Kennemerland, in de provincie Noord Holland, ligt het pittoreske dorpje Uitgeest, dat deel uitmaakt van de gelijknamige gemeente. Uitgeest telt zo'n 13 duizend inwoners en maakt deel uit van de samenwerkingsregio BUCH. BUCH bestaat uit de plaatsen Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo.

Uitgeest heeft een dorps karakter, maar toch de stad op een steenworp afstand. Er wordt veel aan watersport gedaan, door de aanwezigheid van grote meren en rivieren. Verder heeft Uitgeest aardig wat horeca binnen zijn bedrijvigheid en komt er veel toerisme naartoe in de zomermaanden.

Ontwikkelingen
De streek straalt aardig wat rust uit. Zeker in de winter is het er erg stil en valt er eigenlijk niet zoveel te beleven. De natuur is een belangrijk onderdeel van de samenleving en de gemeente zet hoog in op duurzaam ondernemen. En dat biedt natuurlijk kansen!

Online ondernemen
Je zult je website goed moeten afstemmen op de lokale cultuur, als je vooral regionaal wilt verkopen. Zet dus in op duurzame producten. Gebruik veel gerecycled materiaal en ga voor groen! Je zult ook je webshop op een goede manier moeten marketen. Zorg voor een grote naamsbekendheid door goede internet marketing en maak gebruik van verschillende kanalen zodat jij jouw doelgroep kan bereiken.

HubSpot
HubSpot is een ideaal platform om verschillende marketing kanalen via één bron te bedienen. Zo breng je je social media en zoekmachine optimalisatie samen en manage je tegelijkertijd de content van je webshop. Verder biedt HubSpot perfecte web analytics aan, waaruit jij precies kunt zien wat werkt en wat niet. Het loont de moeite om je eens verder te verdiepen in het platform.

AdWords
Google AdWords is een andere optie waar je aan zou kunnen denken. Bij Adwords ga je met een bepaalde boodschap naar de Google Adwords expert. Hij zal je helpen deze boodschap op de zoekmachine te plaatsen, maar zal je ook kunnen vertellen of je de juiste boodschap hebt. Bij AdWords betaal je per doorgelinkte consument, dus het is van groot belang dat je de juiste mensen op je website krijgt. Een goede segmentatie is essentieel.

Afbeelding
JongerenTop Noord-Holland Noord op 11 april in Schagen 22 minuten geleden
De bestelbus kan waarschijnlijk op de schroothoop.
Eenzijdig ongeluk op N246 bij Starnmeer 1 uur geleden
Afbeelding
De Zomertijd: een sprong vooruit in de tijd 2 uur geleden
Hotel Van der Valk in Akersloot.
Nieuwe buren op splitsing Uitgeest- Akersloot 2 uur geleden
Maak jij ook zo'n prachtige foto?
Fotowedstrijd voor jongeren in Kasteeltuin Assumburg 3 uur geleden
Kom bij de groenploeg.
Groenploeg FC Uitgeest 20 uur geleden
Proef nemen tijdens de pilot.
Resultaten pilot bekend gisteren
Met een 'boule plaisir' voor lijf en geest spelen deze leden een potje Petanque.
45 Jaar jeu de boules in Uitgeest 28 mrt, 10:00
FloraState.
Nieuw talent bij Podium Laurentz 27 mrt, 20:00
Het is volop voorjaar bij het Kooghuis!
Paaseieren zoeken bij Streekwinkel het Kooghuis 27 mrt, 15:30
Een fel strijdende Billy Fatels.
Succesvolle week voor de TTAZ-teams 27 mrt, 15:00
ICGT-team FC Uitgeest.
Het Braziliaanse Fluminense en FC Uitgeest nemen deel aan ICGT 2024 27 mrt, 11:00
Digitale krant