Afbeelding
Foto: aangeleverd

Fabo Hobbyvereniging start weer in september en zoekt vrijwilligers

Algemeen

UITGEEST - Voor komend seizoen zoekt de Fabo Hobbyvereniging in Uitgeest leiders voor de knutselclub op woensdag en de meidenclub op vrijdag. Deze hobbyclubs worden wekelijks gegeven aan kinderen van 7 tot en met 15 jaar, op de bovenverdieping van het Zienhouse aan de Zienlaan 10 in Uitgeest. De leiders geven de hobbyclubs geheel vrijwillig en vinden het leuk om de leden met zoveel mogelijk technieken en materialen kennis te laten maken en handige tips te geven.

De hobbyclubs
De knutselclub wordt op woensdagavond gegeven van 19:00 uur tot 20:30 uur. De groep bestaat uit tien kinderen van 7 tot en met 11 jaar. Elke week werken zij aan een nieuw project, waardoor ze met veel verschillende technieken en materialen te maken krijgen. Tijdens de avond gaat het vooral om de gezelligheid. Elke avond gaan de kinderen weer met een mooi kunstwerk naar huis. De meidenclub van vrijdagavond is - uiteraard - alleen bedoeld voor meiden. Elke vrijdag zijn er van 19:00 uur tot 20:30 uur weer 10 meiden van 11 tot en met 13 jaar oud aanwezig. Zij werken dan aan een werkstuk, de leidsters van de club leggen uit welke materialen en gereedschappen de meiden kunnen gebruiken om tot een mooi resultaat te komen. De meidenXL club is een creatieve club voor de oudere meiden, tijdens deze avonden wordt er veel gelachen en gepraat. Voor meiden ouder dan 13 wordt er iedere vrijdag een leuke avond georganiseerd van 20:30 uur tot 22:00 uur.

Geïnteresseerd?
Ben je iemand die er plezier in heeft om kinderen te helpen bij het maken van hun werkstuk en ze kennis te laten maken met zoveel mogelijk materialen en technieken? En zorg je ervoor dat de kinderen zich aan de regels houden zodat er veilig en op een leuke manier gewerkt kan worden? Misschien is vrijwilligerswerk bij Fabo Hobbyvereniging dan iets voor jou! Voor meer informatie kan je terecht op de site www.fabouitgeest.nl of bel naar 06-51867712 (Mandy van Grootheest).

Kom bij de groenploeg.
Groenploeg FC Uitgeest 8 uur geleden
Proef nemen tijdens de pilot.
Resultaten pilot bekend 12 uur geleden
Met een 'boule plaisir' voor lijf en geest spelen deze leden een potje Petanque.
45 Jaar jeu de boules in Uitgeest 14 uur geleden
FloraState.
Nieuw talent bij Podium Laurentz 27 mrt, 20:00
Het is volop voorjaar bij het Kooghuis!
Paaseieren zoeken bij Streekwinkel het Kooghuis 27 mrt, 15:30
Een fel strijdende Billy Fatels.
Succesvolle week voor de TTAZ-teams 27 mrt, 15:00
ICGT-team FC Uitgeest.
Het Braziliaanse Fluminense en FC Uitgeest nemen deel aan ICGT 2024 27 mrt, 11:00
V.l.n.r. Zaliwe, Fay, Bonna, Lois, Lizzy, Jolise, Lieke, Puck, Roos, Tess en Jocelyn.
Twee rayonkampioenen voor Unitas 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Seizoensopening voor Uitgeester Golfclub De Bakker 26 mrt, 20:00
Afbeelding
Wees gewaarschuwd voor oplichting 26 mrt, 15:15
Afbeelding
Regionale mbo-toppers winnen medailles tijdens Nederlands kampioenschap 26 mrt, 12:00
Afbeelding
Woninginbraak Kruiskamplaan 26 mrt, 11:45
Digitale krant