Duitse politie op zoek naar vermiste Heemskerker

HEEMSKERK - De politie in Duitsland is met spoed op zoek naar de Heemskerkse Marinus Johannes Schoneveld, een 67-jarige man uit het Noord-Hollandse dorp. De Heemskerker is al sinds afgelopen woensdag 14 augustus 2019 vermist en heeft dringend medicijnen nodig. 'Rinus' was met zijn familie op vakantie toen hij ineens verdween, meldt mediapartner NH Nieuws.

Rinus is voor het laatst gezien in de stad Erfurt. Volgens de politie zou de man waarschijnlijk gedesoriënteerd zijn. Mogelijk spookt hij nog steeds rond in het Duitse dorp, maar het kan ook zijn dat de man te voet richting zijn hotel in een dorp tientallen kilometers verderop zou zijn gaan lopen.

De Heemskerker is te herkennen aan zijn lange slanke lichaam. Hij is 1,92 meter en heeft een gebogen houding. Ook is Rinus een serieuze kettingroker. Bij zijn vermissing droeg hij een bruine jas, een rood-wit gestreept shirt, een knielange grijze broek met veel zakken en bruine verlopen schoenen. De Duitse politie heeft al meerdere zoekacties op touw gezet, maar zonder resultaat. Ieder spoor van Rinus ontbreekt.

Meer berichten