Kanovereniging Uitgeest
Kanovereniging Uitgeest (Foto: Sara van den Nieuwendijk)

Instapavonden bij Kanovereniging Uitgeest

UITGEEST - Kanovereniging Uitgeest organiseert twee leuke instapavonden op woensdag 21 augustus 2019 en woensdag 28 augustus 2019. Wil je vrijblijvend ook eens meevaren? Meld je dan aan! Beide instapavonden beginnen om 19:00 uur. Iedereen wordt verwacht om 18:45 uur.

Kanovereniging Uitgeest bestaat sinds 1989 en heeft momenteel ongeveer 100 leden. De leden zijn niet alleen Uitgeesters, maar komen ook uit omliggende dorpen als Heemskerk, Beverwijk en Castricum. De vereniging heeft de beschikking over een loods aan de gemeentehaven van Uitgeest. Vanuit deze haven zit je binnen drie minuten op het Uitgeestermeer. Het vaarseizoen loopt van half april tot en met half oktober, maar ook buiten deze periode zijn er een aantal actieve leden die de hele winter doorvaren. Daarnaast worden er leuke tochten georganiseerd tijdens het vaarseizoen. Voor leden die (nog) geen kano of kajak hebben, beschikt de vereniging over een bescheiden maar gevarieerde vloot waar zij gebruik van kunnen maken.

Benieuwd?
Wil je komen proefvaren? Kom dan eens in het vaarseizoen langs op woensdagavond bij Kanovereniging Uitgeest, of meld je aan voor een van de instapavonden. Er zijn altijd mensen aanwezig die je wat meer kunnen vertellen of een stukje met je mee willen varen.

Bron: kanovereniging-uitgeest.nl

Meer berichten