Subsidieregeling voor isolatiemateriaal vanaf vandaag beschikbaar

UITGEEST - Wilt u in uw eigen woning minimaal twee energiebesparende, isolerende maatregelen treffen? Vanaf vandaag, 15 augustus 2019, kunt u weer subsidie aanvragen.

De subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) is beschikbaar voor eigenaar én bewoner. In opdracht van de overheid stelt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) tot en met 2020 €84 miljoen beschikbaar. De subsidie kan aangevraagd worden wanneer er in de bestaande koopwoning twee grote energiebesparende isolatiemaatregelen worden genomen. Daarnaast dient u zowel eigenaar als bewoner te zijn van de woning. Per woning kan maximaal €10.000 aangevraagd worden. Als u een grote duurzame verbouwing tegemoet gaat, denk dan aan de subsidie voor een energiezuinig pakket.

Voor voorwaarden en meer informatie kunt u terecht op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Ook is er een SEEH beschikbaar voor Verenigingen van Eigenaars (VvE's). Algemene informatie over verduurzaming van woningen en financiële regelingen vindt u op de website van het Duurzaam Bouwloket.

Bron: Gemeente Uitgeest

Meer berichten