Open dag S.U.S en Soos zal plaatsvinden in Dorpshuis de Zwaan in Uitgeest
Open dag S.U.S en Soos zal plaatsvinden in Dorpshuis de Zwaan in Uitgeest (Sara van den Nieuwendijk)

Open dag S.U.S. en Soos

UITGEEST - Op zaterdag 7 september 2019 van 15:00 uur tot 17:00 uur staat de open dag van S.U.S. en Soos gepland. De open dag is georganiseerd tijdens het evenement OVER & UITgeest en op deze dag kunt u kennis maken met de diensten en activiteiten van de Stichting Uitgeester Senioren en de Soos.

Er zullen diverse informatiestands aanwezig zijn waar vrijwilligers, docenten en activiteitenbegeleiders informatie verstrekken en vragen beantwoorden. Ook zijn er computerdocenten aanwezig. Zij zullen u van alles vertellen over het aanbod van computercursussen en workshops. Ze geven een persoonlijk advies en uitgebreide informatie over de niveaus van de cursussen en workshops. Ook kunt u zich deze dag aanmelden voor bepaalde activiteiten, cursussen, workshops, lezingen en excursies of kunt u zich aanmelden als vrijwillig(st)er.

Nieuwe activiteiten
Stichting Uitgeester Senioren organiseert nieuwe activiteiten, zoals kantklossen elke dinsdagmorgen, Engels conversatie op donderdagmorgen, bridge op vrijdagmiddag en Zumba Gold op donderdagmiddag. Daarnaast kunt u nog steeds meedoen aan de activiteiten bingo, handwerken, koersbal, kaarten maken, tekenen en schilderen, theezakjes vouwen, fifty fit, quilten en scrabble. Genoeg keus dus! U bent van harte welkom op zaterdag 7 september in Dorpshuis de Zwaan in Uitgeest, waar u van alles te weten kunt komen over eindeloos veel activiteiten.

Meer berichten