Een mooie kans om meer te weten te komen over vleermuizen en de nachtbrakers te zien en te horen!
Een mooie kans om meer te weten te komen over vleermuizen en de nachtbrakers te zien en te horen! (Foto: Pixabay)

Vleermuizen spotten in Beverwijk en Heemskerk

BEVERWIJK/HEEMSKERK - In het weekend van 24 en 25 augustus 2019 is het weer tijd voor de jaarlijkse 'Nacht van de Vleermuis'. Dit weekend zijn in heel Europa, ook in Heemskerk, activiteiten gepland voor, over en met de vleermuis. Een mooie kans om vleermuizen te spotten en meer over deze interessante beestjes te weten te komen.

De vleermuisexcursie wordt dit weekend georganiseerd door NME Beverwijk en Heemskerk. NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid in Beverwijk en omgeving. Op zaterdagavond start de excursie vanaf het Koetshuijs, Tolweg 9a te Heemskerk bij Kasteel Assumburg. De excursie zal duren van 20:30 uur tot 22:30 uur. Hoor de dieren met elkaar communiceren en wie weet ontmoet je wel een paar echte nachtbrakers!

Deelname
Deelname aan de excursie is gratis en is geschikt voor deelnemers vanaf 11 jaar. Dit is een excursie zonder verlichting en met spannende waarnemingen. Laat je zaklamp dus thuis en trek onopvallende, geruisloze kleding aan. Denk ook aan goede schoenen en eventueel een regenjas. Maximaal 20 mensen kunnen deelnemen aan de excursie. Opgeven kan via deze link.

Bron: heemskerk.nieuws.nl

Meer berichten