Dorpshuis de Zwaan Uitgeest
Dorpshuis de Zwaan Uitgeest (Foto: Sara van den Nieuwendijk)

Dorpshuis de Zwaan op zoek naar vrijwilligers

UITGEEST - Dorpshuis de Zwaan is op zoek naar 4 hulpbeheerders. Bent jij handig, behulpzaam, heb je overzicht, hou je van afwisseling en pak je makkelijk werkzaamheden op? Dan is Dorpshuis de Zwaan op zoek naar jou!

Als hulpbeheerder ben je verantwoordelijk voor een groot aantal taken. Een hulpbeheerder opent en sluit het dorpshuis, zet het alarm aan of uit, regelt de verlichting en eventuele inrichting van zalen voor verhuur. Het is fijn als je technisch handig bent zodat het werken met beamers en microfoons geen probleem is. Een hulpbeheerder doet naast deze taken ook kleine klusjes, dus is het handig als je twee rechterhanden hebt. Uiteraard heb je veel contact met huurders en bezoekers. Het dorpshuis is op zoek naar enthousiaste, sociale, handige en flexibel inzetbare vrijwilligers. De werkzaamheden zullen vooral in de middag, avond en tijdens de weekenden plaatsvinden bij de organisatie zelf. De vacature is niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Heb je interesse of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met de contactpersoon van Dorpshuis de Zwaan.

Meer berichten