Foto: Pixabay

Omgevingsdienst IJmond organiseert fotowedstrijd met duurzame prijzen

REGIO - Omdat Omgevingsdienst IJmond 20 jaar bestaat, wordt er een fotowedstrijd georganiseerd waarbij het gaat om de leukste, gekste, meest inspirerende of mooiste natuur-, milieu-, of duurzaamheidsfoto. Er zijn uiterst duurzame prijzen te winnen.

Tijdens de twintig jaar dat Omgevingsdienst IJmond bestaat, heeft de organisatie zich intensief beziggehouden met het milieu in de regio's IJmond, Zuid-Kennemerland en Zaanstreek-Waterland. Het gaat voornamelijk om het controleren van de wet- en regelgeving, vaak ook om duurzaamheid, maar altijd om te zorgen voor een schoon milieu en een veilige leefomgeving. Het doel van de fotowedstrijd is om in beeld te krijgen wat milieu betekent voor de inwoners van de 15 gemeenten binnen het werkgebied van Omgevingsdienst IJmond. De hoofdprijs is een infraroodscan jouw woning ter waarde van €225. Deze scan geeft ter plekke advies hoe je zo min mogelijk energie en warmte verliest. Verder maakt men kans op één van de drie Milieuboxen ter waarde van €30 met onder andere een tijdschakelklok, LED-lamp, een dubbele doorvoerstekker, een bamboetandenborstel, een douchetimer en gerecyclede wasknijpers. Ook maak je kans op het winnen van een lieveheersbeestjeshuis of een insectenhotel.

''Stuur jouw gekste, leukste, meest inspirerende of mooiste natuur-, milieu-, of duurzaamheidsfoto en maak kans op duurzame prijzen'', aldus OD IJmond. Insturen van foto's kan tot 10 september via https://www.odijmond.nl/tijdelijk/fotoactie-odij-20/.

Bron: heemskerk.nieuws.nl

Meer berichten