Foto: Facebookpagina Vrijwilligers Informatie Punt

Eerste editie OVER & UITgeest

UITGEEST - Op zaterdag 7 september 2019 van 15:00 uur tot 20:00 uur wordt de eerste editie gehouden van OVER & UITgeest. OVER & UITgeest is een verenigingen-, vrijwilligers- en culinaire markt voor alle inwoners van Uitgeest. Op 7 september zullen verschillende organisaties en verenigingen laten zien wat zij voor alle inwoners kunnen betekenen en daarnaast worden er leuke activiteiten en optredens georganiseerd voor jong en oud.

OVER & UITgeest is een initiatief van Young Leaders (ondersteund door jongerenwerk), de buurtsportcoach, het Vrijwilligers Informatie Punt en wordt mede georganiseerd door medewerkers van het Leeslokaal, Dorpshuis de Zwaan, De Zwaan Cultureel, de Dorpsraad, de S.U.S. en het Hertenpark. 

De eerste editie
Op zaterdag 7 september zal de eerste editie van OVER & UITgeest plaatsvinden. Vanaf Dorpshuis de Zwaan wordt de straat tot de kruising met de Dokter Brugmanstraat afgesloten. Marktkramen bemand door organisaties en verenigingen worden afgewisseld met foodkramen. Op 7 september is er een wisselend aanbod te bewonderen voor jong en oud. Op verschillende locaties treden bands, DJ's en zangkoren op. Het culinaire gedeelte wordt verzorgd door Young Leaders. Er zijn verschillende eetgelegenheden aanwezig zoals Toffe Peer & Toffe Tosti en Zuivere Koffie. Ook worden er taartenbakwedstrijden en een eetcontest gehouden. Daarnaast zijn er (sport)verenigingen aanwezig die demonstraties houden of korte clinics verzorgen. Voor de mensen die hun energie kwijt willen staat er een luchtkussen en zijn er Oud-Hollandse spelletjes te doen. Er zal dus veel te doen zijn tijdens de eerste editie van OVER & UITgeest en het belooft een mooie dag te worden!
 

Meer berichten