Het kruispunt Tolweg-Hoflaan-Gerrit van Assendelftstraat.
Het kruispunt Tolweg-Hoflaan-Gerrit van Assendelftstraat. (Foto: Gemeente Heemskerk)

Afsluiting kruising Tolweg–Hoflaan voor asfaltwerkzaamheden

REGIO - Deze week start Strukton Civiel West met de eerste asfaltwerkzaamheden van de vernieuwde Tolweg. Voor deze werkzaamheden is de kruising Tolweg–Hoflaan–Gerrit van Assendelftstraat in de avonden en nachten van woensdag 10 juli en donderdag 11 juli tussen 19.00 en 06.00 uur afgesloten voor het verkeer.

Tijdens de werkzaamheden wordt het doorgaand verkeer omgeleid met borden. De werkzaamheden aan de Tolweg vorderen gestaag. Met het asfalteren van de kruising Tolweg–Hoflaan–Gerrit van Assendelftstraat breekt een nieuwe fase in het project aan. Om de overlast voor verkeer tot een minimum te beperken vinden de werkzaamheden in de avond en nacht plaats. In de avond en nacht van woensdag 10 juli op donderdag 11 juli is de kruising gesloten voor het frezen van de oude asfaltdeklaag. In de avond en nacht van donderdag 11 juli op vrijdag 12 juli worden de slechte stukken uit de tussen- en onderlagen gefreesd. Daarna krijgt de kruising een nieuwe laag asfalt en nieuwe markering.

Werkzaamheden bij ingang naar park Assumburg
Naast de werkzaamheden aan kruising Tolweg–Hoflaan vindt op woensdag 10 juli een reparatie plaats op de Communicatieweg ter hoogte van de ingang naar park Assumburg. Er zit een verzakking in het asfalt. Voor het uitvoeren van de reparatie is de ingang naar park Assumburg tussen 07.00 en 16.00 uur afgesloten voor verkeer. Het verkeer op de Communicatieweg wordt door verkeersregelaars om het werkvak heen geleid.

Meer berichten