Foto: Oranjestichting Uitgeest

Onduidelijkheid over locatie zomerbraderie

UITGEEST- Op zaterdag 22 juni is het weer zover: de jaarlijkse Zomerbraderie. De braderie vindt plaats van 10:00 uur tot 16:00 uur, maar de vraag is waar? In de eerste instantie zou de gezellige braderie aan de Middelweg tussen reisbureau Zonvaart en Family Uitgeest plaatsvinden maar dat is nu niet meer zeker. Er zijn verschillende evenementen in Uitgeest a.s. zaterdag, zoals de kunstroute en de veteranendag, de Middelweg is dus wel erg druk bezet op deze manier. Mogelijk is er hierdoor geen ruimte voor alle evenementen tegelijk.

Woensdag kregen de standhouders een e-mail dat het evenement verplaatst was naar het Regthuysplein, maar nu blijkt dat dat nog niet vaststaat. "Voor de bezoekers vervelend maar ook voor ons als standhouders en alle reclame die we al gemaakt hebben is het ook vervelend om dit twee dagen van te voren te horen", aldus één van de bezorgde standhouders.

De braderie wordt georganiseerd door Oranje Stichting Uitgeest. De Uitgeester sprak zojuist met een woordvoerder van de Stichting. Om 11.00 uur vandaag was er nog geen uitsluitsel waar de braderie gaat plaatsvinden, de Oranje Stichting is net als alle inwoners van Uitgeest naarstig op zoek naar duidelijkheid. Zodra er nieuws is over de definitieve locatie leest u dit uiteraard op de website en de Facebookpagina van De Uitgeester.

Foto: Oranje Stichting Uitgeest. 

Meer berichten