Braderie- en Kunstroute: kramen en ateliers

UITGEEST- Op zaterdag 22 juni is het weer zover: de jaarlijkse Zomerbraderie. Van 10:00 uur tot 16:00 uur is er van alles te doen aan de Middelweg in Uitgeest tussen reisbureau Zonvaart en Family Uitgeest. Het terrein zal sfeervol ingericht worden met kraampjes, attracties, muziek en Food & Fun. Net als vorig jaar verwacht de braderie een groot succes te worden.

De braderie is een feest voor jong en oud, georganiseerd door Oranje Stichting Uitgeest. Voor de kleintjes is die dag speeltuin Kindervreugd open zal er een draaimolen staan. Stichting Uitgeester Senioren is ook vertegenwoordigd met een kraam. Daarnaast is dat weekend op zowel zaterdag als zondag de Kunstroute van Uitgeest. De route voert langs elf ateliers en diverse tentoonstellingsruimten in het centrum van Uitgeest. Een van de tentoonstellingen die dit jaar weer deel uitmaakt van de Kunstroute van Uitgeest is de Kuilart-tentoonstelling, georganiseerd door stichting de 'Nieuwe Kuil'.

De Oranje Stichting meldt dat er nog kramen te huur zijn. Bij interesse kunt u een mail sturen naar oranjestichtinguitgeest@outlook.com

Foto: Oranje Stichting Uitgeest. 

Meer berichten