Verkeersregelaars gezocht voor OVER & UITgeest

UITGEEST- Op zaterdag 7 september wordt er in Uitgeest de verenigingen-, vrijwilligers- en culinaire markt "OVER & UITgeest georganiseerd. Voor deze dag zijn we op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten als verkeersregelaar. Een verkeersregelaar regelt het verkeer en zorgt voor de veiligheid van weggebruikers.

Het is een verantwoordelijke functie waarbij je rekening moet houden met meerdere partijen om je heen. Hierbij moet je denken aan weggebruikers, omstanders en natuurlijk jezelf en je collega's. Het gaat om een goede verkeersdoorstroming en veiligheid op de plek van het evenement. Voor deze functie moet je minimaal 18 jaar zijn en bereid zijn een e-learning voor verkeersregelaar te volgen. De werktijden zijn van: 14.00 uur -17.30 uur en/of 17.30-21.00 uur.

Lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren aan dit evenement dat in het teken staat van verbinding tussen Uitgeesters, meld je aan!! Meer informatie en aanmelden: Vrijwilligers Informatie Punt Uitgeest, Sigrid Wijsman, s.wijsman@vipuitgeest.nl, 0648500912

Meer berichten