Foto: aangeleverd

Buurtbemiddeling Uitgeest ontvangt kwaliteitskeurmerk

UITGEEST- Als je in de gemeente Uitgeest een conflict hebt met je buren en er zelf niet uitkomt, kun je een beroep doen op buurtbemiddeling. Buurtbemiddeling is een methode om buren die onderling problemen hebben, met elkaar in gesprek te brengen. Daarbij bieden goed getrainde vrijwillige bemiddelaars hulp. Veel van deze conflicten worden opgelost, een prachtig resultaat!

Het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) heeft een strenge kwaliteitstoets ingesteld voor buurtbemiddeling. Als landelijk aanspreekpunt en beheerder van de aanpak controleert het CCV de uniformiteit, integriteit en zorgvuldigheid van de uitvoering van de methodiek. Wanneer de kwaliteit is bewezen, wordt een erkenning en certificering afgegeven.

Stichting De Bemiddelingskamer, uitvoerder van buurtbemiddeling Uitgeest, is trots op de onlangs behaalde erkenning en het certificaat! U kunt er op rekenen dat buurtbemiddeling Uitgeest de werkwijze en organisatie uitstekend op orde heeft. De Bemiddelingskamer organiseert buurtbemiddeling in Uitgeest, Castricum, Heiloo en Bergen. Hulp via buurtbemiddeling is voor bewoners geheel gratis.

De Gemeente Uitgeest en Kennemer Wonen zijn financiers van Buurtbemiddeling Uitgeest. Voor advies, informatie en aanmelding kunt u bellen met De Bemiddelingskamer 06 – 411 98 606 of mailen naar info@debemiddelingskamer.nl Meer informatie vindt u op www.debemiddelingskamer.nl.

Meer berichten