Foto: Henk Kuipe

Eet luisterend en luister etend tijdens het Dahldiner bij De Zwaan Cultureel

UITGEEST- Een schrijver die, behalve voor kinderen, ook voor volwassenen schreef én een kookboek op zijn naam heeft? Dat is Roald Dahl! Tijdens het Dahldiner op zaterdag 1 juni proeft u beide in een smakelijke afwisseling van gerechten uit zijn kookboek en Dahls beroemde verhalen. Tussen de gangen door worden zijn meest bizarre, spannende en grappige verhalen voor volwassenen verteld. Of komen tussen de verhalen de smakelijkste gerechten van Dahl voorbij? Onze cateraar houdt rekening met ieders voorkeur dus het wordt hoe dan ook genieten van vegetarisch, vis of vlees. Het diner bestaat uit drie gangen en na afloop is er koffie met wat lekkers. Drankjes zijn voor eigen rekening te koop aan de bar.

Vorig jaar was het Theaterdiner met Marjolein Meijers een groot succes. Bezoekers waren verrast en hebben genoten van de geweldige sfeer. Deze kans krijgt u maar één keer per jaar, dus noteer het vast in uw agenda en bestel vandaag nog kaarten voor het Dahldiner in Dorpshuis De Zwaan op zaterdag 1 juni om 18.30 uur.

Over het Dahldiner schrijft de Leeuwarder Courant: "Het Dahldiner is een prachtig concept: heerlijk eten, Dahls bizarre verhalen, meestervertellers. Onvergetelijk."

Meegenieten van het Dahldiner kost € 40,00. Vrienden van de Zwaan Cultureel betalen € 37,50. Kaarten kunt u tot en met 29 mei bestellen via de website van De Zwaan Cultureel (www.dezwaancultureel.nl) of kopen bij Boekhandel Schuyt aan de Middelweg 139 in Uitgeest.

Meer berichten